News Mehedinti

VINERI SEARA STEAUA A AJUNS LA DROBETA TURNU SEVERIN PENTRU MECIUL CONTRA PANDURILOR DIN ETAPA A DOUA A LIGII I

VINERI SEARA STEAUA A AJUNS LA DROBETA TURNU SEVERIN PENTRU MECIUL CONTRA PANDURILOR DIN ETAPA A DOUA A LIGII I

Data: 18-7-2015

Delegaţia Stelei a ajuns la Severin cu o zi înaintea meciului oficial contra gorjenilor, la orele 18:30, dar aceştia nu au fost întâmpinaţi de foarte mulţi suporteri. Fotbaliştii lui Mirel RĂDOI au intrat direct în hotelul unde sunt cazaţi, fără a face poze cu fanii, doar antrenorul severinean a acceptat să se fotografieze cu câţiva mici susținători din oraşul natal, refuzând să dea declaraţii reprezentanţilor mass-media, întrucât n-a fost nimic organizat oficial. Pe lângă veterani, nou venitul TADE(foto) a fost strigat cu mare interes de către micuţii susţinători prezenţi, acesta salutându-i la rândul lui si zâmbindu-le, încântat de entuziasmul acestora.

Fiind întâmplător la cumpărături, împreună cu mama sa, la un mini-market situat chiar lângă hotelul ce îi găzduieşte pe stelişti în aceste zile, fiica fostului antrenor de la Dinamo Bucureşti, Lorrena STOICAN, a zâmbit la apariţia rivalilor şi, cum ne aşteptam, a dat dovadă de fairplay, vorbind foarte frumos la adresa steliştilor. ''Am venit să o aştept pe mami de la cumpărături şi nu ştiam că apar chiar în momentul acesta. Le urez mult succes în continuare şi sper să câştige meciul de mâine seară, mai ales pentru că antrenor este concetăţeanul nostru Mirel RĂDOI, pe care nu îl cunosc personal, dar ii doresc şi lui succes. Precizez că nu sunt stelistă înrăită, din contra, dar pot să spun că joacă destul de bine, dovadă fiind câştigarea campionatului trecut şi nu numai'', a spus zâmbind Lorrena. Fiica lui Flavius STOICAN este posibil să fie în tribune chiar împreună cu tatăl său la întâlnirea dintre Pandurii şi Steaua, după cum ne-a mărturisit.

Până acum, Steaua Bucureşti a mai disputat doar două meciuri în oraşul nostru. Primul în aprilie 2011, cu Sorin CÎRŢU antrenor, remizând tot cu Pandurii Tg. Jiu scor 1-1 în faţa a 15.000 de spectatori, aceasta fiind şi partida care a inaugurat nocturna ''Municipalului'' de 20.000 de locuri. Doi ani mai târziu, în mai 2013 Laurenţiu REGHECAMPF îi conducea de pe bancă pe stelişti, înregistrând tot o remiză cu acelaşi scor, 1-1 împotriva echipei locale CS Turnu Severin, cu o asistenţă în tribune mult mai scăzută, poate şi datorită faptului că echipa înfiată de către Primăria Severin nu a fost primită şi iubită cum ar fi meritat de către admiratorii sportului din judeţul nostru.

Chiar în ziua sosirii la Severin, campionii României au aflat pe cine ar putea întâlni în turul trei preliminar al UEFA CHAMPIONS LEAGUE, în cazul în care vor elimina campioana Slovaciei, AS Trencin, lucru aproape rezolvat după ce Steaua a câştigat cu 2 la 0 prima manşă din deplasare. În urma tragerii la sorţi de la Nyon, s-a stabilit că elevii lui Mirel RĂDOI s-ar putea duela cu câştigătoarea dintre Partizan Belgrad şi Dila Gori, campioanele Serbiei, respectiv Georgiei. Fotbaliştii din Belgrad au prima şansă la calificare, după ce au învins în manşa tur cu 1 la 0, dar totul se va decide după returul disputat în Georgia.

Meciul Pandurii Târgu Jiu şi Steaua București se va disputa sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV, Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Clubul Pandurii Tg. Jiu a comunicat faptul că pentru acest meci sunt puse în vânzare bilete în următoarele sectoare ale Stadionului Municipal din Dr. Tr. Severin, care pot fi cumpărate din zona Pieţei MEVA la următoarele preţuri:
– Peluza Sud: 5 lei
– Tribuna a II-a: 10 lei
– Tribuna I: 15 lei
– Tribuna Zero: 20 lei.
Cei care vor merge la Pandurii – Steaua trebuie să ştie că pentru meciurile disputate pe Municipalul severinean se aplică hotărârile de Consiliu Local care prevăd că: este strict interzis fumatul la Sectorul VIP şi Tribuna Zero şi consumul de seminţe este nepermis în toate sectoarele.

Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA!