News Mehedinti

Editorial


 • SONDAJ / R.I.P Ionuț...

  SONDAJ / R.I.P Ionuț...

  Hmm...Mă revoltă și mă intrigă lipsa de responsabilitate a tuturor oamenilor politici din vechea și actuala gardă în care nimeni din 89’ incoace nu și-a asumat responsabilitatea problemelor cu care se confrunta România. Exemplu: cea a câinilor comunitari (maidanezii). De trei zile, pe toate canalele de televiziune i..

  Data:4-9-2013Citeste mai mult »
 • EDITORIAL / Vârcolacii contemporani și ideile lor

  EDITORIAL / Vârcolacii contemporani și ideile lor

  Vârcolacii, în mitologia românească sunt un fel de strigoi, moroi, cuvinte cumva sinonime parțiale de altfel, dar redau, de fapt, oamenii vii sau morți devenți, de obicei în timpul nopții lupi care atacă oameni și animale, orice ființă vie pe care o întâlnesc în cale. În lumea satelor rom&ac..

  Data:4-9-2013Citeste mai mult »
 • Ipostaze ale prostiei

  Ipostaze ale prostiei

  Paleta viciilor şi păcatelor omeneşti, se ştie de când lumea, este de o infinită diversitate şi cuprindere, dar, dacă iei iniţiativa temerară de a te abandona îndelung unei profunde, ascuţite meditaţii pe această temă majoră, la un moment dat, destul de avansat al procesului reflexiv pe care îl traversezi cu totală ..

  Data:7-8-2013Citeste mai mult »
 • Părerea mea

  Părerea mea

  GHICIULESCU Politica "pumnului în gură!" Politicienii de ocazie, miliardarii de carton, liderii puterii locale orşovene, dar şi "şăfii" lor de la judeţ, au impresia că aplicând politica pumnului în gură, vor reuşi să înăbuşe adevărul şi să le închidă gura ziariştilor independenţi?! Nimic mai fals! F..

  Data:31-7-2013Citeste mai mult »
 • Teroare în...Orșova

  Teroare în...Orșova

  Actuala putere ne mănâncă de vii, profită de faptul că sunt la conducere și nu mai au lege cu nimeni. S-a creat o situație fără precedent atât la nivel local, cât și național. Oricine îndrăznește să aibe o altă părere decât cea a actualei puteri, riscă să rămână pe drumuri, la propriu. Dacă e..

  Data:28-7-2013Citeste mai mult »
 • „Gânduri pentru m(â)ine”

  „Gânduri pentru m(â)ine”

  Cucernicul poet paroh al enoriei din frumoasa comună mehedinţeană Eşelniţa, distinsul scriitor şi cărturar, neistovitul, prodigiosul animator cultural-artistic, Sever Negrescu, ne bucură sufletele, făcând să apară o nouă carte de o rară valoare, la prestigioasa Editură Didahia Severin, cu binecuvântarea Preasfinţitului P..

  Data:17-7-2013Citeste mai mult »
 • EXCLUSIV - Din 3 iulie 2013 evenimentele din judeţul tău se vor reflecta şi în ziarul săptămânal News-Mehedinţi

  EXCLUSIV - Din 3 iulie 2013 evenimentele din judeţul tău se vor reflecta şi în ziarul săptămânal News-Mehedinţi

  În urmă cu exact cinci luni de zile am păşit pentru prima dată pe piaţa media a judeţului Mehedinţi, prin platforma online www.news-mehedinti.ro. Încrezători, echilibraţi, echidistanţi şi cu putere de muncă, colectivul redacţiei a încercat mereu să transmită primii evenimentele locale şi judeţene. Cu bune, cu rel..

  Data:19-6-2013Citeste mai mult »
 • Ce spun mai marii oraşului despre noul proiect media news-mehedinţi.ro?

  Ce spun mai marii oraşului despre noul proiect media news-mehedinţi.ro?

  Site-ul Nr. 1 de ştiri din judeţul tău! Acesta este sloganul după care ne-am propus să ne ghidăm. Suntem o echipă tânără, cu entuziasm şi ne dorim să intrăm în contact direct cu toată comunitatea orşoveană. Nu contează clasa socială, studiile sau funcţia, ci doar comunicarea. Ne-am propus să fim pe buzele tuturor atu..

  Citeste mai mult »