News Mehedinti

Termeni și condiții


Publicat de redacţia news-mehedinti.ro:

Dacă utilizati serviciile ÅŸi produsele oferite de site-ul www.news-mehedinti.roînseamnă că sunteÅ£i de acord cu termenii ÅŸi condiÅ£iile de mai jos.

TERMENI GENERALI

1. CONÅ¢INUT

a. ConÅ£inutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaÅ£ii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conÅ£inut) sunt protejate de dispoziÅ£iile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările ÅŸi completările ulterioare – privind dreptul de autor ÅŸi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile ÅŸi indicaÅ£iile geografice ÅŸi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele ÅŸi modelele industriale. Lipsa menÅ£iunii privind unele texte legale ori dispoziÅ£ii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul ÅŸi ConÅ£inutul sunt protejate de Legea drepturilor de autor din România, precum ÅŸi de dispoziÅ£iile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteÅ£i copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site ÅŸi/sau ConÅ£inutul. Exploatarea este liberă, sub condiÅ£ia non-comercialităţii ÅŸi respectării termenilor impuÅŸi de către news-mehedinti.ro.

c. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al news-mehedinti.ro.

d. Publicarea de reclame, anunţuri sau oricare altfel de publicitate sub formă de comentarii la articole este interzisă. Comentariile de acest gen vor fi şterse fără notificarea prealabilă sau ulterioară a autorului.

e. news-mehedinti.ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părÅ£i din ConÅ£inut în orice mediu.

f. Administratorii È™i redactorii site-ului news-mehedinti.ro nu îÈ™i asumă răspunderea pentru comentariile răutăcioase sau cu atac la persoană de pe această platformă media. Comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale Redactiei. Redactia news-mehedinti.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redactiei news-mehedinti.ro. 

2. DREPTURI DE AUTOR

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afiÅŸarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum ÅŸi orice modalitate de exploatare a conÅ£inutului site-ului www.news-mehedinti.ro, cu excepÅ£ia afişării pe ecranul unui computer personal ÅŸi imprimarea sau descărcarea, în scop personal ÅŸi necomercial, a anumitor documente sau informaÅ£ii explicit desemnate în acest scop, cu condiÅ£ia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate ÅŸi condiÅ£iile de utilizare ale documentelor sau informaÅ£iilor respective.

c. Preluarea de informaÅ£ii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaÅ£i de către Clubul Român de Presă: "Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ÅŸtirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaÅ£ie a informaÅ£iei, cât ÅŸi caracterul de «revistă a presei» susÅ£inut de paginile de internet în cauză.

În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaÅ£iei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiÅ£iile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deÅ£inătorul drepturilor”.

Sursa www.news-mehedinti.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf (ex.: "Cursul de schimb va înregistra, în perioada următoare, creÅŸteri ÅŸi scăderi, miÅŸcări naturale, care vor fi consemnate în ansamblu de toată economia, potrivit guvernatorului Băncii NaÅ£ionale a României (BNR), Mugur Isărescu, informează news-mehedinti.ro"). La sfârÅŸitul ultimului paragraf al ÅŸtirii ÅŸi în cadrul acestuia se va preciza “Integral pe news-mehedinti.ro” (sau o formulă echivalentă, practicată de site-urile în cauză), această formulă având link în www.news-mehedinti.ro.

De asemenea, la sfârÅŸitul ÅŸtirii, după ultimul paragraf ÅŸi în afara acestuia (sau la începutul ÅŸtirii, în funcÅ£ie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: “SURSA: news-mehedinti.ro”, cu link către site-ul www.news-mehedinti.ro.