News Mehedinti

Curse noi de pe Aeroportul InternaÈ›ional Craiova! În această vară se va putea zbura către destinaÈ›ii precum Antalya, Rhodos È™i Zakynthos

Data: 7-7-2022

Număr record de zboruri, în această vară, de pe Aeroportul InternaÈ›ional Craiova. După o perioadă de peste doi ani, în care turismul a avut de suferit, iar cursele aeriene au fost limitate, traficul de pasageri pe aeroportul craiovean cunoaÈ™te din nou creÈ™teri semnificative.

Din capitala Olteniei, se zboară acum spre 10 destinații regulate, la care se adaugă alte 4 curse charter către destinații de vacanță, astfel:

Madrid – marÈ›i, joi È™i sâmbătă

Barcelona – luni È™i vineri

Paris – miercuri È™i duminică

Koln – luni È™i vineri

Bergamo – luni, miercuri, joi, vineri È™i duminică

Roma – marÈ›i, joi È™i sâmbătă

Bologna – marÈ›i È™i sâmbătă

Bruxelles – miercuri È™i duminică

În capitala Regatului Unit, la Londra, se zboară în fiecare zi a săptămânii. Și tot în Marea Britanie, dar la Birmingham, se zboară trei zile pe săptămână, respectiv marÈ›i, joi È™i sâmbătă.

Anul 2022 a adus È™i mai multe zboruri charter pe Aeroportul InternaÈ›ional Craiova, spre destinaÈ›ii cu plaje însorite. Astfel, în Antalya (Turcia), se zboară în fiecare miercuri È™i vineri, până la finele lunii septembrie.

Către Monastir, una dintre cele mai importante destinaÈ›ii de vacanță din Tunisia, avioanele decolează de pe aeroportul craiovean în fiecare miercuri, în timp ce spre Grecia se zboară către două destinaÈ›ii în această perioadă: Rhodos (marÈ›i) È™i Zakynthos (joi).

Autoritățile doljene estimează că traficul în Aeroportul InternaÈ›ional Craiova va creÈ™te exponenÈ›ial până la 2 milioane de pasageri în 2046.

Informații despre zborurile din această vară găsiți și pe https://www.aeroportcraiova.ro/, https://www.facebook.com/AeroportulCraiova sau https://www.instagram.com/aeroportul_craiova/