News Mehedinti

În județul Mehedinți, natalitate este într-o continuă scădere în vreme ce mortalitatea crește de la o lună la alta

În județul Mehedinți, natalitate este într-o continuă scădere în vreme ce mortalitatea crește de la o lună la alta

Data: 25-2-2013

Potrivit unor statistici furnizate de către Centrul Județean de Statistică Mehedinți, în luna decembrie 2012, s-au născut 164 copii, cu 28 mai puţini faţă de luna precedentă. De asemenea, numărul copiilor aduși pe lume este mai mic cu 54  faţă de cel din luna decembrie 2011.

La polul opus, mortalitatea pare să crească de la o lună la alta. Astfel, în luna decembrie 2012 s-au înregistrat, în județul Mehedinți, 339 decese, cu 21 mai multe faţă de luna anterioară.

Potrivit aceluiași sondaj, în luna decembrie 2012 s-au înregistrat un număr de patru decese la persoanele cu vârsta sub un an. “Rata deceselor sub un an la 1000 născuţi vii a fost în luna decembrie 2012 de 9,8 la nivelul ţării şi 24,4 la nivelul  judeţului Mehedinţi.   În ceea ce privesc căsătoriile încheiate în judeţul Mehedinţi în luna decembrie 2012, numărul lor a ajuns la 65, în creştere cu 8 faţă de luna decembrie 2011. O veste bună sunt divorţurile care în luna decembrie 2012 au fost în număr de 23, cu 15 mai puţine faţă de luna decembrie 2011”, au declarat reprezentanții Agenției Județene de Statistică Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus