News Mehedinti

22 DE CETĂȚENI STRĂINI PRINȘI DE CĂTRE POLIȚIȘTII ORȘOVENI ÎN TIMP CE ÎNCERCAU SĂ TRAVERSEZE DUNĂREA, CU O BARCĂ, DIN SERBIA ÎN ROMÂNIA

Data: 9-3-2021

Azi noapte, polițiștii orșoveni au găsit 22 de sirieni, 18 bărbați și 4 femei, în timp ce traversau cu o barcă Dunărea, prin localitatea Dubova, venind din Serbia.

Un pescar a fost cel care a anunțat organele legii, iar polițiștii municipiului Orșova au ajuns primii la fața locului. Ulterior, polițiștii de frontieră au preluat cazul, fiind de competența lor.

Toți cei 22 de cetățeni străini vor rămâne 14 zile în carantină, iar mai apoi, cei care vor cere azil vor fi predați către Inspectoratul General pentru Imigrări.


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus