News Mehedinti

ACTUALA GUVERNARE A RESPINS AMENDAMENTELE PARLAMENTARILOR PSD MEHEDINȚI PENTRU PROIECTE IMPORTANTE ALE MUNICIPIULUI ORȘOVA

Data: 5-3-2021

Senatorul PSD Mehedinți, Liviu Mazilu, a propus două amendamente în vederea demarării unor proiecte majore în municipiul Orșova, dar care însă au fost respinse de actuala guvernare. Este vorba mai exact despre construirea a patru locuințe sociale destinate persoanelor care locuiesc în zona blocurilor ,,California,, dar și de bani pentru reabilitarea stației de epurare din Orșova.

,,În votul pentru bugetul de stat am propus două amendamente importante pentru municipiul Orșova care însă nu au fost luate în considerare de colegii parlamentari aflați la guvernare (PNL-USR-UDMR). Ambele amendamente au fost respinse. Este păcat ca un oraș atât de frumos precum Orșova să fie taxat de către actuala guvernare. Nu vom renunța însă pentru că știm care este rolul nostru în parlamentul României. Oamenii ne-au trimis aici ca să schimbăm ceva, lucru care trebuie să se întâmple,, a precizat senatorul PSD Mehedinți, Liviu Mazilu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus