News Mehedinti

CLĂDIRILE CIMITIRULUI SF. ȘTEFAN DIN SEVERIN INTRĂ ÎN REABILITARE

Data: 8-6-2021

Sala de pomeniri, capela și clădirile administrative ale cimitirului Sfântul Ștefan (de la pădure) intră într-un amplu proces de reabilitare.

,,Era necesar să intervenim și în această zonă, fiind un cimitir din ce în ce mai folosit. Pe lângă lucrările interioare și exterioare pe care le vom efectua la clădiri, vom betona și aleile principale ale cimitirului. Punem accent și pe investiții cu rol social pentru a veni în sprijinul severinenilor și a le oferi o alternativă, la prețuri mici. Lucrurile trebuie să funcționeze bine inclusiv în aceste obiective.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus