News Mehedinti

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE REABILITARE ÎN LOCALITĂȚILE DRINCEA ȘI PUNGHINA

Data: 15-2-2021

Lucrările pe lotul 2 al proiectului care vizează reabilitarea/modernizarea a 112 km drumuri județene au o componentă importantă pentru siguranța pietonilor. Astfel, în localitățile Punghina, Drincea și Oprișor, aflate de-a lungul DJ 563, int. cu DN 56A – Punghina – Oprișor – int.cu DJ 561A, în lungime de 16 km, oamenii vor circula pentru prima dată, în condiții de siguranță, pe trotuare amenajate în cadrul proiectului cu fonduri europene, derulat de Consiliul Județean Mehedinți.

“S-au finalizat trotuarele în localitatea Drincea, în două zile se vor finaliza cele din Punghina, urmând să se realizeze trotuarele și în Oprișor în perioada imediat următoare. Tot în această perioadă se taluzează terasamentele de-a lungul drumului. Aceste lucrări au fost precedate de așternerea celui de-al doilea strat de asfalt pe toată lungimea lotului. Continuăm implementarea proiectelor pentru modernizarea infrastructurii rutiere în județul Mehedinți!”, a arătat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus