News Mehedinti

CONTINUĂ MODERNIZAREA CARTIERELOR DIN SEVERIN CU STRĂZILE BALCANI ȘI PRELUNGIREA CARPAȚI

Data: 2-3-2021

Continuă investițiile în cartierul tinerilor și se lucrează în aceste zile pe strada Balcani și Prelungirea Carpați la introducerea utilitățile acolo unde este cazul, după care se va veni cu asfaltul.

Este vorba de ultimele două străzi rămase neasfaltate din această zonă, iar lucrarea face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare cu fonduri europene de peste 8,2 milioane de euro, obținut în ultimii ani.

Lurările presupun realizarea sistemului de preluare a apei pluviale, realizarea acceselor către proprietăți, amenajarea trotuarelor, sistem de iluminat și bineînțeles rețea de gaze naturale.

,,Prin aceste investiții îndelung așteptate de către severinenii care locuiesc în zonă, am adus acest cartier la un grad de confort ridicat, iar calitatea vieții cetățenilor a crescut considerabil. Oamenii nu vor mai fi nevoiți să circule prin noroaie, zona fiind acum una modernă și atractivă.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus