News Mehedinti

DIN LUNA FEBRUARIE VA FUNCȚIONA ȘI ÎN ORȘOVA UN CENTRU DE VACCINARE

Data: 26-1-2021

Sala de sport a Școlii Gimnaziale Petru Dumitri din Orșova va deveni, începând cu luna februarie, noul centru de vaccinare a municipiului.

Așadar, de luna viitoare orșovenii se vor putea vaccina în cadrul celei de-a doua etape a planului de imunizare Covid-19.

În total,  în Mehedinți, au fost amenajate șase centre de vaccinare: două în Drobeta Turnu- Severin (la Sala Polivalentă și Stadionul Municipal), în orașele Strehaia, Vânju Mare, Baia de Aramă și acum Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus