News Mehedinti

GRĂDINIȚA NR. 3 DIN SEVERIN, REABILITATĂ PE FONDURI EUROPENE

Data: 20-1-2021

Au fost finalizat lucrările de modernizare la Grădinița - Creșa cu program prelungit nr. 3 din Drobeta Turnu Severin. Lucrările au fost executate pe fonduri europene, astfel încât unitatea de învățământ este pregătită în orice moment de primirea copiilor în cele mai sigure și moderne condiții.

S-a refăcut izolația termică a clădirii pentru creșterea eficienței energetice, s-a înlocuit tâmplăria exterioară, s-a schimbat instalația electrică și de incendiu.

De asemenea, au fost montate panouri fotovoltaice pentru asigurarea iluminatului, panouri solare pentru furnizare apei calde, iar la exterior au fost refăcute trotuarele și aleile pietonale.

Încălzirea se va efectua pe gaz, ceea ce însemană automat facturi mai mici la încălzire.

Valoarea proiectului este de 1.664.878 lei și a fost realizat pe fonduri europene, fără contribuția proprie a primăriei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus