News Mehedinti

LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE ȘI TOALETARE A SPAȚIILOR VERZI ÎN SEVERIN

Data: 24-2-2021

În aceste zile, mai multe echipe din cadrul Serviciului Gospodărie a Primăriei Drobeta Turnu Severin și a societății care are în administrare spațiile verzi, acționează pentru toaletarea copacilor și pentru curățenia întregului oraș.

Se intervine inclusiv în zonele unde există cereri din partea severinenilor de tăiere a copacilor care pot provoca pagube și pot pune în pericol siguranța oamenilor.  

,,Sunt lucrări specifice trecerii de la iarnă la primăvară și constau în tăierea arborilor uscați, toaletarea copacilor și înfrumusețarea spațiilor verzi. Pentru aceste operațiuni sunt mobilizați atât angajații Serviciului Gospodărie din cadrul Primăriei, cât și echipele concesionarului spațiilor verzi. Păstrarea curățeniei rămâne totuși o provocare și ține de fiecare dintre noi să avem un oraș curat și îngrijit.,, a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus