News Mehedinti

LUCRĂRI DE MODERNIZARE ȘI TEREN DE SPORT, LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.15

Data: 9-12-2022

Marius Screciu: ,,Pas cu pas, reușim să acoperim tot mai multe investiții necesare în unitățile de învățământ din Drobeta Turnu Severin. Astăzi am mers la Școala Gimnazială Nr. 15, unde lucrările de modernizare a curții interioare și de construire a terenului de sport, se apropie de final.

Peste 450 de elevi ai acestei școli vor beneficia de amenajarea unui parc și de un teren de sport modern. Investiția are o valoare de aproape 1.000.000 de lei, bani care provin din bugetul local al primăriei, iar lucrările vor fi gata luna viitoare.

Până în 2024 vrem ca fiecare școală să aibă un teren nou de sport, cu gazon artificial, la standarde ridicate. De asemenea, vom continua investițiile în spațiile exterioare ale clădirilor.,,


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus