News Mehedinti

MARIUS SCRECIU: ,,FOLOSIM FONDURILE EUROPENE PENTRU DEZVOLTAREA SEVERNULUI,,

Data: 4-3-2021

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a semnat opt contracte de finanțare cu fonduri europene pentru înființarea unor întreprinderi  în cadrul Proiectului ,,SUS-Social Start UP,, în care primăria Severin este partener secund, alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați.

,,Susțin și încurajez antreprenoriatul social, conceptele noi de business și consider că municipiul nostru are potențialul necesar pentru a oferi viitorilor afaceriști un mediu de lucru avantajos. Cele opt firme care vor primi finanțare europeană au diverse domenii de activitate: producție, industrii creative și servicii.,, a declarat primarul Marius Screciu.

Obiectivul proiectului, a cărui valoare depășește 13 milioane de lei, constă în dezvoltarea comunităților locale și crearea de noi locuri de muncă.

,,Am căutat mereu să utilizăm cât mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea urbană a orașului, pentru creșterea economică și bineînțeles pentru a îmbunătăți viața severinenilor.,, a mai adăugat Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus