News Mehedinti

PRIMELE PROIECTE PE FONDURI PNRR (PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ)

Data: 9-1-2023

In prezența domnului Dragoș Buhoci, director al Direcției Generale de Implementare PNRR( Planul Național de Redresare și Reziliență), primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a semnat primele două proiecte importante pentru comunitatea noastră.

Valoarea contractelor este de 9 milioane de lei pentru Colegiul Național Economic “Teodor Costescu”, respectiv 5 milioane lei pentru Grădinița nr.7, iar unitățile de învățământ vor beneficia de următoarele lucrări: reabilitarea termică a sistemului de încălzire, instalarea de sisteme alternative de producere a energiei electrice sau termice și alte lucrări de creștere a eficienței energetice.

,,Am considerat educația printre prioritățile mandatelor mele de primar și vom continua să atragem fonduri europene, acestea fiind o oportunitate uriașă  pentru sistemul educațional și asigurarea celor mai bune condiții de studiu și dezvoltare.,, a declarat primarul MARIUS SCRECIU.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus