News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ DJ 607B – SATUL MAGHERU

Data: 23-12-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, a mers marți, în comuna Breznița Ocol, unde a început asfaltarea în cadrul proiectul de reabilitare drumului județean care traversează satul Magheru, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri de la bugetul județului.

Este vorba despre DJ 607B, de la intersecția cu Centura Ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin până la ieșirea din satul Magheru, în lungime de 1,250 km.

S-au realizat accesele la proprietăți, a început turnarea primului strat de asfalt și pe parcursul zilelor următoare, toată distanța va fi acoperită cu strat nou.

“Este un proiect care răspunde nevoilor locuitorilor din Breznița de Ocol, care completează investițiile primarului Cătălin Drăghici, cu sprijinul Guvernului PSD. Mă bucur că, iată, înainte de Crăciun și de prima zăpadă, drumul va fi proaspăt asfaltat, ceea ce sporește condițiile de trafic pentru localnici.” a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus