News Mehedinti

SE REABILITEAZĂ STADIONUL MUNICIPAL

Data: 9-6-2021

Municipalitatea Drobeta Turnu Severin pune preţ pe investiţiile care să aducă un plus valoare comunităţii locale şi a demarat lucrările de reabilitare la Stadionul Municipal.

De 13 ani nu s-a făcut nimic la acest stadion, iar în ultima perioadă au tot apărut probleme cu infiltraţiile la acoperiş, după fiecare ploaie apa ajungând până în subsol.

,,Este necesar să pregătim stadionul pentru viitoarele competiţii sportive şi să asigurăm cele mai bune condiţii severinenilor care aleg să facă mişcare în aer liber. Suntem în discuţii avansate şi în ceea ce priveşte înfiinţarea unei echipe de fotbal la nivel de municipiu printr-o asociere cu Consiliul Judeţean Mehedinţi. Îmi doresc ca acest proiect să fie unul pe termen lung, municipiul Drobeta Turnu Severin să aibă şi echipe de juniori, sportul fiind foarte important pentru fiecare comunitate.,, a declarat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus