News Mehedinti

SE VOR REALIZA DOUĂ SENSURI GIRATORII PE DJ 562A: DRUMUL CARE DUCE ÎN LOCALITATEA JIANA ȘI ÎN VÂNJULEȚ, DRUMUL CĂTRE DEALUL STÂRMINA

Data: 11-1-2021

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea de sensuri giratorii pe DJ 562A, la două dintre cele mai importante intersecții aflate de-a lungul arterei rutiere.

Sensurile giratorii vor fi construite pe DJ 562A:

- la intersecția cu DJ 606, drum care duce în localitatea Jiana, punct cunoscut și sub numele ”Stejerica”;

- la intersecția cu DJ 562C, din localitatea Vânjuleț, care duce în Dealul Stârmina, porțiune de drum intrată de curând în administrarea Consiliului Județean Mehedinți.

Valoarea investiției este de 2,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată în cadrul proiectului de reabilitare a DJ 562A, între localitățile Rogova și Gruia, lotul 1 al obiectivului de modernizare/reabilitare a 112 kilometri drumuri județene din Mehedinți.

“Cele două sensuri completează foarte bine lucrările de reabilitare din cadrul proiectului ce se află în fază avansată și întreaga investiție oferă condiții foarte bune de trafic mehedințenilor.

Sistematizarea este un capitol important al proiectelor pe care Consiliul Județean le implementează în infrastructura rutieră și am acordat atenție deosebită acestui capitol tocmai pentru a spori siguranța participanților la trafic!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu.

Lucrările la cele două sensuri vor începe imediat după etapa de proiectare, termenul din contract pentru finalizare fiind de șapte luni!

 

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus