News Mehedinti

TERMINALUL DE PASAGERI DIN PORTUL ORȘOVA ILUMINAT CU LED-URI PERFORMANTE

Data: 7-3-2023

Terminalul de pasageri din Portul Orșova a fost modernizat cu noi corpuri de iluminat moderne, anunță reprezentanții portului. Din fonduri proprii, s-a reușit înlocuirea corpurilor de iluminat vechi de pe Terminalul de pasageri, ponton și stâlpi.

Putem vorbi de un iluminat modern, pe LED-uri, de care Terminalul din Port, cât și pontonul avea nevoie în vederea creșterii siguranței navelor care acostează. Continuăm să punem la punct infrastructura de bază a Portului din Orșova, investițiile pe care le vom demara în viitor fiind o necesitate pentru acest obiectiv atât de important al orașului, deoarece este și o poartă de intrare în țară.” A transmis Darius Loga, șeful Portului din Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus