News Mehedinti

ZONA APOLODOR-BANOVIȚA, ÎN PLINĂ DEZVOLTARE! ÎN ACESTE ZILE SE LUCREAZĂ LA AMENAJAREA TROTUARELOR!

Data: 10-2-2021
Se lucrează susținut pe șantierul deschis în zona Apolodor-Banovița. Temperaturile bune din ultimele zile au permis continuarea lucrărilor pentru cel mai amplu proiect de modernizare demarat în ultimii ani în această zonă.

,,Am verificat stadiul lucrărilor, iar în acest moment putem vorbi de un cartier în plină #dezvoltare.Este o investiție complexă pe care locuitorii zonei o așteptau de ani de zile și vizează nu doar asfaltarea străzilor, ci și modernizarea rețelei de apă-canal, preluarea apei pluviale, extinderea rețelei de gaze naturale și amenajarea trotuarelor. Toate cartierele #Severinului trebuie să ajungă la gradul de modernizare pe care îl vedem în orașele dezvoltate ale Europei, iar cetățenii merită să beneficieze de un trai decent indiferent de zonele în care locuiesc.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Proiectul este finanțat atât din bugetul local, cât și cu bani europeni.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus