News Mehedinti

A N U N Ț

Data: 26-1-2022

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107 / 1996, cu modificările și completările ulterioare, MARRAS ISABELLA - MARIA,  intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Banat, Timișoara,  emiterea  Avizului de gospodărire a apelor pentru investiția Continuare lucrari autorizate conform AC nr. 36/2010 - ,,Extindere construcții, construcție terasă, ponton, piscină, spațiu comercial, restaurant, bar, cazare”, recompartimentări interioare și modernizare construcții , CF nr.52818, satul Dubova, comuna Dubova, județul Mehedinți.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la investiția mai sus menționată, pot solicita informații de la MARRAS ISABELLA – MARIA, telefon: 0726 620 357 și/sau de la ABA Banat, Timișoara, B-dul Mihai Viteazul, nr.32, timp de 30 de zile începând cu data de 28.01.2022.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus