News Mehedinti

ANUNŢ MEDIU

ANUNŢ MEDIU

Data: 27-4-2017

Primăria mun. Orșova anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul «Reabilitare străzi urbane inclusiv utilități (apă potabilă, apă uzată, apă pluvială) în municipiul Orșova» propus a fi realizat în intravilanul mu. Orșova, jud. Mehedinți.

Informațiile privind proiectul propus por fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, str. Băile Romane nr. 3 și la sediul Primăriei Orșova în zilele de luni până vineri între orele 8-14.

Obsevațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, str. Băile Romane nr. 3.

 

 

 

 

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus