News Mehedinti

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC

Data: 6-4-2017

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu, conform modelului prezentat în Anexa 8 a Ord.nr.135/2010, pe care vi-l prezentăm alăturat.

,,STOICOVICI Radomir anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire casă de vacanţă Dp+P+M,, propus a fi amplasat în mun. Orşova, str. Graţca nr. 34 din jud. Mehedinţi.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, str. Băile Romane nr.3 şi la sediul titularului, în zilele de luni până vineri între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, str. Băile Romane nr.3,,

Anunţul se publică în termen de 3 zile de la data primirăă, în presa naţională sau locală şi va fi afişat şi la sediul propriu/pe pagina proprie de internet sau al autorităţilor administraţiei publice locale (Primăria Orşova).

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus