News Mehedinti

ANUNŢ PUBLIC

Data: 25-10-2021

Şandru Anişoara Ancuţa şi Şandru Ionuţanunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul „Construire casă de vacanță D+P+1E, bazin vidanjabiletanş, împrejmuire, apărare de mal şi acces rutier la drumul public DN 57”,propus a fi amplasat înintravilanul localității Eşelniţa,nr.F.N., punct Pe sub deal, comuna Eşelniţa.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, din str.Băile Romane nr.3, Drobeta Turnu Severin, în zilele de luni-vineri, între orele 08,00 – 14,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet aAgenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus