News Mehedinti

ANUNT PUBLIC

Data: 1-7-2022

NISULESCU GABRIEL și NISULESCU CRISTINA, titulari al proiectului ,,Construire casa de vacanța D+P+1EM, bazin vidanjabil etans, put forat și imprejmuire,, propus a fi amplasat în judetul Mehedinti, comuna Eselnita, str. Dunarii, nr. FN, numar cadastral 52693, judetul Mehedinti, anunța publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Construire casa de vacanța D+P+1EM, bazin vidanjabil etans, put forat și imprejmuire,, situat în judetul Mehedinti, comuna Eselnita, str. Dunarii, nr. FN, numar cadastral 52693.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității Agentiei pentru Protecția Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu severin, str. Baile Romane, nr. 3, în zilele de luni pana vineri intre orele 08.00 – 16.00 și la următoarea adresa de internet www.apmmj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus