News Mehedinti

ANUNŢ PUBLIC Sandru

Data: 7-10-2021

Şandru Anişoara Ancuţa şi Şandru Ionuţanunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire casă de vacanţă D+P+1E, bazin vidanjabil etanş, împrejmuire, apărare de mal şi acces rutier la drum public DN 57” propus a fi amplasat în Eşelniţa, str.Dunării, nr.F.N., punct Pe sub deal.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecția Mediului Mehedinţi, din str.Băile Romane, nr.3, şi la sediul titularului de proiect din sat Eselnita, comuna Eselnita, în zilele de luni-vineri, între orele 08,00 – 14,00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecția Mediului Mehedinţi, din str.Băile Romane, nr.3.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus