News Mehedinti

I N FO R M A R E

Data: 5-1-2021

Aceasta informare este efectuata de DURAC A GABRIEL P.F.A.  cu sediul in loc. Corcova, com. Corcova, judetul Mehedinti, ce intentioneaza sa solicite la SGA Mehedinti, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea proiectului ‚,Transformare  pod  agropensiune in spatii de cazare, construire piscina’’, loc. Corcova, nr.136, com. Corcova, jud.Mehedinti.

         Aceasta este o extindere a agropensiunii existente.

         Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate menajere care vor fi colectate I si evacuate in statia de epurare existenta.

         Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

         Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

         Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantuluidupa data de 04.01.2021.

Beneficiar


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus