News Mehedinti

INFORMARE SC Global Company Incorporate SRL

Data: 5-4-2021

Aceasta informare este efectuata de catre SC Global Company Incorporate SRL cu sediul in Mun. Drobeta Turnu Severin, str. Iuliu Maniu, nr. 9, bl. 4, sc. 1, ap. 10, jud. Mehedinti, avand CUI 32221301, ce intentioneaza sa solicite de la A.N. Apele Romane RA – ABA Jiu SGA Mehedinti, aviz de gospodarirea apelor la investitia “Infiintare ferma zootehnica cu secție de abatorizare si comercializare ”, in Comuna Burila Mare, Sat Crivina, Jud. Mehedinti, pe drumul judetean 565 pe directia Tismana – Vrancea. 

Aceasta investitie este noua. 

- Apele uzate menajere vor fi epurate in statia de epurare la normativul NTPA001. 

- Apele uzate tehnologice vor fi preluate in statia de epurare la normativul NTPA001. 

Aceasta solicitare este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 1071/1996, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privier la solicitarea avizului de gospodarirea apelor pot contacta solicitantului la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus sau la nr. de telefon 0742281293. 

SC Global Company Incorporate SRL 

Stanescu Vatau Daniel Mihai 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus