News Mehedinti

INFORMARE DINESCU

Data: 20-6-2022

Această informare este efectuata de DINESCU CRISTIAN PETRISOR SI DINESCU DANIELA ELENA cu domiciliul în sat Carstovani comuna Plesoi  strada Principala, nr 10, județul Dolj, ce intenționează sa solicite la Administrația Bazinala de Apa Banat, aviz de amplasament/aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea proiectului Constuire Casa de Vacanta P+2E, Bazin vidanjabil, etanș,  put forat și împrejmuire, comuna Eselnita, Strada Mraconia, FR  CF nr. 53599, județul Mehedinți.

Ca rezultat al investiției vor rezulta ape uzate menajere și vor fi colectate în bazin etanș vidanjabil.

Această solicitare de aviz este conforma cu prevederile legii apelor nr. 107/1996 cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc sa obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de amplasament/avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc sa transmită informații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului după data de 06.06.2022.

BENEFICIAR


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus