News Mehedinti

INFORMARE Nitu Cornelia

Data: 27-9-2021

Această informare este efectuată de Nițu Cornelia cu domiciliul în sat Leamna de Sus, comuna Bucovat, județul Dolj, ce intenționează să solicite la Administrația Bazinală de Apă Banat, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea proiectului Construire imobil cu destinația de camere de închiriat – locuințe colective S+P+6E+E7, E8-retrase și împrejmuire, comuna Dubova, CF 52619, Județul Mehedinți.

Ca rezultat al investiției vor rezulta ape uzate menajere care vor fi colectate în bazin etans vidanjabil.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului după data de 20.09.2021.

BENEFICIAR

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus