News Mehedinti

4 metode prin care poti slabi in primavara lui 2023

Data: 23-2-2023

In cazul in care ti se pare ca ai cateva kilograme in plus care te supara, nu te ingrijora, fiindca exista o multime de variante prin care poti scapa de ele. Tot ceea ce ai nevoie este multa ambitie, determinare, hotarare si dorinta. In rest, daca ai produsele necesare, totul se rezolva fara probleme!

 

Astfel, daca in primavara lui 2023 iti doresti sa ajungi la forma dorita, ia in vedere activitatile si ideile de sporturi de mai jos. Alege optiunea care consideri ca ti se potriveste cel mai bine si pe care crezi ca ai putea s-o faci cu multa placere. 

Iata ce trebuie sa faci ca sa slabesti in aceasta primavara:

1. Mergi mult cu bicicleta

Primavara ofera vreme frumoasa si calduroasa, care te scoate din casa si care te faci sa petreci cat mai multe ore in parc si in natura. De aceea, daca adori momentele petrecute in aer liber, poti sa incerci sa te bucuri intr-un mod diferit in acest an. Pedaleaza si admira peisajele rupte din rai, care iti taie rasuflarea. 


Cumpara o bicicleta de la Altex de calitate superioara, cu ajutorul careia sa faci diferite trasee interesante. Pe langa faptul ca este o activitate care te poate incarca cu multa voie buna si relaxare psihica, aceasta te ajuta sa dai jos kilogramele nedorite. 

2. Role

Daca nu te atrage ideea de bicicleta, dar stii sa mergi foarte bine pe role, atunci aceasta este varianta ideala pentru tine! Scoate rolele din pod sau beci, ia cu tine 2-3 prieteni si slabeste in timp ce te plimbi prin parc, povestesti si razi cu gura pana la urechi!

 

Aceasta activitate poate fi intreprinsa in orice moment al zilei, chiar si la miezul noptii, daca atunci dispui de putin timp liber. Astfel, este o optiune perfecta pentru persoane cu programe incarcate, care nu reusesc sa slabeasca eficient din cauza acestui impediment. 

3. Dans

Danseaza, danseaza oricand simti nevoia! Nu te sfii sa iti pui in aplicare cele mai nonconformiste miscari, fiindca orice tip de miscare fizica te ajuta sa scazi in greutate. Fa-ti un program si pune-ti muzica preferata timp de jumatate de ora pe zi. In tot acest timp danseaza cat de tare si de mult poti, astfel incat sa transpiri abundent. 

 

Este o activitate ce iti poate face inima sa tresara de bucurie, mai ales daca adori muzica, dansul si sentimentele pe care le ofera acestea doua. 

4. Jogging

Gata! Incepand cu prima zi de primavara poti iesi la alergat, fara scuze! Ia pe tine colantii si jacheta speciala, incalta o pereche de adidasi cu talpa din spuma, astfel incat sa alergi intr-un mod cat mai sigur si corect, si pleaca sa faci cateva ture de parc. 

 

Este cea mai sigura si rapida metoda prin care poti slabi spectaculos. De aceea, este necesar sa o pui in practica de indata!

 

In concluzie, ia in vedere aceste modalitati prin care poti obtine corpul la care visezi atat de mult!

Sursa foto: Pexels.com.