News Mehedinti

Dacia a stabilit preţul pentru noul Duster Adventure

Dacia a stabilit preţul pentru noul Duster Adventure

Data: 15-3-2013

Dacia a anunţat preţurile pentru Duster Adventure, modelul de serie limitată prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Acest model va fi comercialziat şi în România începând cu 1 aprilie 2013, scrie automarket.ro.


Dacia Duster Adventure a fost a doua noutate prezentată de constructorul român la Salonul Auto de la Geneva. Este o ediţiei specială a modelului 4x4 dotată special pentru activităţi off-road şi se diferenţiază de un Duster normal prin rampa de lumini suplimentară montată pe plafon, scuturi de protecţie din aluminiu faţă şi spate, o caroserie care poate fi comandată în două culori (Alb Glacier şi Negru Nacre) şi masca neagră pentru faruri.

Acest model special va fi comercializat pe mai multe pieţe europene, iar cea franceză a anunţat deja preţurile. Astfel, clienţii francezi ce vor dori să achiziţioneze un Duster Adventure trebuie să plătească 14.350 euro pentru versiunea 4x2 dotată cu motor 1.6 16v 105 CP GPL. Preţul pentru un Duster Adventure cu motor turbodiesel în Franţa variază între 15.850 şi 18.350 euro.

realitatea.net