News Mehedinti

Elodia figurează ca

Elodia figurează ca "ieÅŸită din Å£ară". Cum arăta înainte de dispariÅ£ie

Data: 21-10-2013

Ziarul "ring" a intrat în posesia celui mai recent punct de vedere al ÅŸefului investigatorilor care au anchetat cazul "Elodia" ÅŸi l-au trimis în judecată pe ex-poliÅ£istul acuzat că ÅŸi-ar fi omorât soÅ£ia. Mai mult, "ring" vă prezintă, în exclusivitate, cum arăta Elodia cu o săptămână... înainte de dispariÅ£ie. AflaÅ£i mai jos ÅŸi de ce, azi, la Curtea Supremă, Cristian Cioacă, soÅ£ul Elodiei, ar putea fi pus în libertate.

Cel mai nou document produs de poliÅ£ie în dosarul "Cioacă-Elodia" datează de la sfârÅŸitul lunii septembrie 2013 ÅŸi este redactat de chestorul Vasile Viorel. Vorbim chiar de poliÅ£istul-ÅŸef care s-a ocupat îndeaproape de multe dintre investigaÅ£iile acestui caz atât de controversat. Două sunt aspectele demne de menÅ£ionat în acest document extrem de interesant intrat în posesia "ring". În primul rând, chestorul Vasile Viorel arată încă o dată că, în fiÅŸa de persoană urmărită internaÅ£ional, Elodia Ghinescu a figurat/figurează ca "ieÅŸită din Å£ară". 

Chestorul Vasile Viorel mai explică faptul că, "începând cu data de 1.01.2007 - data aderării României la UE –, ieÅŸirile/intrările cetăţenilor români din/în România nu au mai fost înregistrate în evidenÅ£ele traficului de frontieră, iar pentru cele anterioare datei de 1.01.2007 evidenÅ£a este gestionată de către IGP de Frontieră". Detaliul cel mai interesant al primei părÅ£i a răspunsului adresat judecătorilor se referă la menÅ£iunea "ieÅŸit din Å£ară" care o viza pe urmărita Elodia. "Având în vedere aspectele de mai sus, precum ÅŸi afirmaÅ£iile reclamantului Cioacă Cristian (numele complet al reclamantului este Cioacă Constantin Cristian), din care rezulta posibilitatea ca soÅ£ia sa să fi părăsit teritoriul ţării, după dispunerea urmăririi la nivel naÅ£ional, poliÅ£iÅŸtii IPJ BraÅŸov au solicitat ÅŸi punerea în urmărire internaÅ£ională, fapt pentru care în fiÅŸa persoanei din baza de date «UrmăriÅ£i» a fost activată ÅŸi menÅ£iunea «Figurează ieÅŸit din Å£ară»". 

Documente ÅŸi detalii  pe www.ziarulring.ro