News Mehedinti

RANDI, colegul de trupă a lui Marius Moga, e urmărit PENAL pentru EVAZIUNE FISCALĂ

RANDI, colegul de trupă a lui Marius Moga, e urmărit PENAL pentru EVAZIUNE FISCALĂ

Data: 12-3-2013

Marți dimineață au loc percheziţii la firma şi locuinţa lui Andrei Ropcea cunoscut drept Randi, din trupa Morandi. Artistul este acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul adus statului s-ar ridica la 100.000 de euro. 


Zi grea pentru Randi de la trupa Morandi şi pentru fratele acestuia. Cei doi sunt urmăriţi penal pentru evaziune fiscală, alături de alte persoane. 

Artistul, pe numele său real Andrei Ropcea, a fost adus marți dimineaţă la IPJ Ilfov pentru audieri. Oamenii legii au început în acest caz urmărirea penală atât pe numele cântăreţului, cât şi pe cel al fratelui său.

"Eu nu ştiu să citesc contracte. Eu fac muzică şi cânt. Azi de dimineaţă m-am trezit cu ei în casă (polițiștii, n.red.) Băiatul cu care stau în casă, în timp ce ei căutau prin lucruri mi-a zis că am apărut la tv cu nu stiu ce prejudiciu de 100 de mii de euro. Am aflat de la televizor, de la Realitatea", le-a spus Randi jurnaliștilor. 

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul adus statului prin neplata taxelor se ridică la 100 de mii de euro.

"Persoanele în cauza sunt suspectate că în perioada 2011 2012, prin intermediul unei societăţi comenrciale au organizat diverse evenimente private prin care au realizat venituri pe care nu le-au înregistrat în contabilitate", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Oamenii legii au făcut marți dimineaţă patru percheziţii, inclusiv la sediul firmei administrate de fratele artistului, societate comercială cu sediul în Otopeni. Locuitorii din zonă susţin că acolo se organizau frecvent evenimente.

În dosar vor fi audiate 14 persoane, dintre care 10 martori şi contabila firmei. 


realitatea.net