News Mehedinti

Superb, Skoda Superb, primele imagini cu modificările făcute de cehi

Superb, Skoda Superb, primele imagini cu modificările făcute de cehi

Data: 3-4-2013

Skoda a aplicat un facelift în gama Superb, modificând atât versiunile berlină, cât şi break ale modelului de segment D din Mlada Boleslav, potrivit automarket.ro.

Skoda Superb a primit un facelift, modelul ceh de segment D fiind actualizat atât la nivelul posteriorului, cât şi la nivelul părţii frontale. Versiunea restilizată a lui Superb va fi prezentată la Salonul Auto de la Shanghai. Avem un set de blocuri optice redesenate, o bară faţă cu forme noi, capota are un profil mai pronunţat, iar proiectoarele de ceaţă au şi ele o formă nou. Posteriorul este cel mai schimbat element la Superb facelift, versiunea berlină devenind mai atrăgătoare graţie noilor stopuri aduse de această restilizare.

Interiorul lui Superb va fi disponibil alături de culori şi materiale noi, nouă combinaţii fiind oferite în total. Şoferii vor putea alege între volane cu trei sau cu patru spiţe, iar nivelul de echipare de top, L&K, va fi oferit într-o combinaţie de maro cu nuanţa fildeşului, penru un plus de eleganţă. În materie de dotări, scaunul pasagerului din dreapta va fi oferit şi cu un sistem de reglare electronică ale căror comenzi vor fi amplasate în spate, ceea ce îi va permite pasagerului din spate să-şi facă mai mult loc. Versiunea berlină are un portbagaj de 595 litri, pe când Combi-ul are un portbagaj de 633 de litri, ambele având cele mai spaţioase portbagaje din segment. Cu bancheta din spate rabatată, portbagajul lui Superb berlină ajunge să aibă 1.700 de litri, pe când portbagajul lui Superb Combi ajunge la 1.865 litri.

realitatea.net