News Mehedinti

UN MICROB luat din SPITAL, ADEVĂRATA CAUZĂ a MORȚII MICĂI? Vezi ce spune TATĂL FETEI!

UN MICROB luat din SPITAL, ADEVĂRATA CAUZĂ a MORȚII MICĂI? Vezi ce spune TATĂL FETEI!

Data: 15-3-2013

Varianta oficială comunicată de medici în legătură cu decesul Michaele Niculescu, sau Mica de la Abracadabra, este șoc hemoragic ca urmare a cirozei hepatice de care fata suferea. Doară că tatăl Michaelei a aflat că starea ei de sănătate s-a agravat din cauza unui microb contractat în spital.

După numai o zi când medicii spuneau că Michaela, internată la Spitalul Fundeni, se simte mai bine, că și-a revenit din coma indusă, că respiră doar cu ajutorul unei măști de oxigen și chiar a rostit câteva cuvinte, vestea trafică a morții ei căzut ca un trăsnet.

Veștile bune primite înaintea decesului i-au dat speranțe și tatălui Micăi, Toni Niculescu. Totul s-a spulberat însă în câteva secunde, starea ei fiind agravată, se pare, și de un microb contractat din spital, conform adpm.ro.

”Când credeam că e mai bine mi-au zis ca a luat un microb din spital si s-a agravat foarte rau. I s-a umflat burtica si atunci mi-am dat seama ca e grav!", s-a confesat el unor apropiați, potrivit aceleiași surse.

Mica, o fată talentată și dedicată studiului

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, după 10 ani de activitate în echipa Magicianului (începând din 1991), Mica şi-a dedicat tot timpul studiilor, reuşind să obţină două doctorate. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM. Nu a vrut niciodată să accepte diagnosticul crunt pus de medici şi -sa luptat singură cu boala, până ce aceasta a doborât-o, joi,14 martie.

Abracadabra este numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat în 1990 pe postul TVR1. După 1996, Abracadrabra s-a mutat pe postul PRO TV, unde a fost difuzată până în 2001, după care PRO TV a difuzat reluări timp de un an. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad-Bulgaria iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin "O zi cu Alexandra" a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la "Prix Danube" la Bratislava"! In lumea programelor pentru copiii "Prix Jeunesse"de la Munchen și "Prix Danube"echivalau ca nivel cu Cannes și Veneția pentru cinema.

Libertatea.ro