News Mehedinti

Accident grav în această dimineață în municipiul Drobeta Turnu Severin / Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident grav în această dimineață în municipiul Drobeta Turnu Severin / Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Data: 21-10-2013

Nu a oprit la indicatorul rutier care îl obliga să cedeze prioritatea și a provocat un accident de circulație soldat cu rănirea gravă a trei persoane.

Este vorba despre șoferul unui autoturism de teren, care din neatenție și grabă, a trecut cu vederea peste indicatorul STOP si a intrat frontal într-un taximetru.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Nicu Cernăianu. În urma impactului extrem de violent, șoferul taximetrului, pasagerul pe care îl transporta dar și șoferul vinovat au ajuns de urgență la Spitalul Județean din Severin.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a petrecut evenimentul rutier. Cercetările sunt în plină desfășurare.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus