News Mehedinti

ATENȚIE! SE STROPEȘTE CONTRA CĂPUȘELOR ȘI ALTOR INSECTE IN SEVERIN

Data: 8-6-2021

De astăzi Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a început dezinsecția spațiilor verzi, a parcurilor, pădurilor și a zonelor circulate, inclusiv locurile de joacă pentru cei mici.

În aceste zile se va stropi la nivelul solului contra căpușelor, țânțarilor și altor insecte, iar de săptămâna viitoare acțiunea va continua și se va stropi din avion.

,,Toate produsele insecticide utilizare nu sunt toxice pentru animale, oameni și vegetație. Obiectivul nostru este reducerea numărului de insecte dăunătoare, iar anul acesta vom insista pentru o acțiune operativă și de durată. În același timp, intervenim și pentru igienizarea de primăvară a spațiilor verzi, pentru ca severinenii să se poată bucura de aer curat și parcuri îngrijite.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus