News Mehedinti

Consilierii locali severineni au votat programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă

Consilierii locali severineni au votat programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă

Data: 1-11-2013

În cadrul È™edinÈ›ei de Consuliu Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, aleÈ™ii locali au votat proiectul de hotărâre privind programul pentru sărbătorile de iarnă.

“Chiar dacă până la sărbători mai este o lună de zile, în È™edinÈ›a de astăzi (n.r. ieri 31 octombrie), am aprobat cuantumul cheltuielilor pentru sărbătorile de iarnă. Și în acest an am pregătit un program frumos, colinde, pachete, foc de artificii È™i multe alte manifestări care să ne introducă pe toÈ›i în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Proiecte importante pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin

De asemenea, a fost adoptat È™i proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri È™i cheltuieli al Consiliului Local pentru anul 2013, dar È™i a altor insituÈ›ii publice precum PieÈ›e, Târguri È™i Oboare, PoliÈ›ia Locală, Asistență Socială È™i Casa de Cultură. Nici la È™edinÈ›a de ieri a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin nu au lipsit replicile tăioase È™i în contradictoriu venite din partea opoziÈ›iei. Cu toate acestea, majoritatea consiliului s-au concentrat asupra È™edinÈ›ei È™i au votat proiectele iniÈ›iate pentru comunitatea severineană.