News Mehedinti

Cum îÈ›i asiguri un preÈ› fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

Data: 17-9-2021

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piaÈ›a de energie electrică, în contextul liberalizării  preÈ›ului energiei electrice, dar È™i pe piaÈ›a de gaze naturale, în urma liberalizării ce a avut loc anul trecut. Chiar dacă nu aÈ›i luat până acum o decizie în privinÈ›a contractelor de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale pentru casă, vă reamintim că puteÈ›i opta în orice moment pentru un produs de pe piaÈ›a concurenÈ›ială. 

Enel Energie È™i Enel Energie Muntenia oferă o serie de produse destinate clienÈ›ilor din toate zonele țării, cu garanÈ›ia unor preÈ›uri fixe la energia electrică pentru o perioadă de 12 luni, fiind astfel protejaÈ›i de orice eventuală creÈ™tere a preÈ›ului energiei electrice în piață.  

Mai mult, până la data de 17 octombrie 2021, clienÈ›ii casnici care încheie un contract de furnizare a energiei electrice sau/È™i gaze naturale în piaÈ›a concurenÈ›ială într-unul dintre magazinele Enel participante pentru locuri de consum aflate în judeÈ›ele care fac parte din Teritoriul Campaniei conform Regulamentului beneficiază inclusiv de premii instant. Oferta este valabilă la schimbarea titularului de contract, la schimbarea furnizorului È™i/sau pentru locurile de consum noi pentru oricare dintre ofertele-tip Enel în termenii È™i condiÈ›iile menÈ›ionate în Regulamentul Campaniei „Vara asta Enel te surprinde cu premii instant”. Acesta este disponibil pe www.enel.ro.

La Enel, contractul de furnizare de energie electrică/gaze naturale pe piaÈ›a concurenÈ›ială poate fi încheiat pe un interval de timp determinat sau pe unul nedeterminat, însă perioada de valabilitate a unei oferte de preÈ› este de 12 luni. Înainte de expirarea acesteia, veÈ›i primi o notificare cu preÈ›ul ofertei similare sau a unei alte oferte, valabilă pentru o nouă perioadă. PuteÈ›i alege prelungirea tacită a contractului în condiÈ›iile comunicate, puteÈ›i opta pentru o altă ofertă de furnizare energie electrică/gaze naturale de la Enel sau puteÈ›i transmite notificare de refuz a noilor condiÈ›ii È™i de încetare a contractului. Este important să ne anunÈ›aÈ›i până la data menÈ›ionată în notificarea primită fie prin e-mail, fie utilizând un alt canal de comunicare despre o opÈ›iune diferită, altfel oferta este considerată acceptată în mod tacit. 

Ce trebuie să È™tii în alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice

Dacă doriÈ›i să treceÈ›i de pe piaÈ›a pentru serviciu universal pe cea concurenÅ£ială sau să vă schimbaÈ›i furnizorul e bine să fiÈ›i atenÈ›i la calitatea serviciului de furnizare È™i la caracteristicile produsului oferit. Este important să puteÈ›i alege între factura fizică È™i cea electronică, între mai multe canale de plată a facturii, să aveÈ›i la dispoziÈ›ie canale de contactare diverse – telefonic, online, magazine -, call center specializat, precum È™i centre de relaÈ›ii cu clienÈ›ii disponibile în toată È›ara.

Furnizorii Enel vă pun la dispoziÈ›ie oferte ce conÈ›in produse È™i servicii cu valoare adăugată, precum È™i pachete integrate, prin care puteÈ›i beneficia la pachet de energie electrică È™i de gaze naturale sau de pachete care includ servicii de asistență tehnică sau alte beneficii. Printr-un singur serviciu, care pune totul în acelaÈ™i coÈ™, lucrurile funcÈ›ionează mai repede, devin mai simple È™i mai avantajoase. 

Totodată, Enel Energie È™i Enel Energie Muntenia vă oferă posibilitatea de a vă alege oferta care vi se potriveÈ™te cel mai bine È™i  vă ajută să economisiÈ›i în procesul de contractare sau de plata a facturii prin servicii online (www.enel.ro) È™i aplicaÈ›ii pentru gestionarea contului de client, precum MyEnel. În plus, echipa dedicată de specialiÈ™ti Enel vă pune la dispoziÈ›ie asistenÈ›a È™i informaÈ›iile de care aveÈ›i nevoie privind furnizarea energiei electrice/gazelor naturale.

Pentru a ne cunoaÈ™te mai bine È™i pentru mai multe detalii despre ofertele Enel, ne puteÈ›i contacta la 021 9977 (apel cu tarif normal) sau vă aÈ™teptăm în magazinul Enel din oraÈ™ul Drobeta Turnu Severin, la adresa Str. Tudor Vladimirescu, nr 110, bl TS5. Lista completă a magazinelor Enel incluse în campania „Vara asta Enel te surprinde cu premii instant” este disponibilă pe www.enel.ro.