News Mehedinti

LUCRARI APROAPE FINALIZATE PE CALEA CERNETIULUI DIN SEVERIN

Data: 16-11-2021

Lucrările de modernizare de pe Calea Cernețiului se apropie de final.

Zilele acestea se lucrează intens la reabilitarea totală a podului de pe această arteră, urmând ca de săptămâna viitoare, severinenii să poată circula în condiții optime și de siguranță.

,,Investiția face parte dint-un proiect amplu, pe #fonduri_europene, în valoare de peste 9 milioane lei, iar până în 2023 ne propunem să finalizăm modernizarea tuturor cartierelor mărginașe. Totodată, având în vedere că extinderea rețelei de gaze naturale reprezintă o prioritate pentru municipiul nostru, fac un apel către locuitorii cartierelor Banovița și Apolodor să depună documentele necesare la Mehedinți Gaz, pentru a se racorda la gaz. Intervenția în carosabil nu va mai fi posibilă, timp de 5 ani de la finalizarea lucrărilor de asfaltare, tocmai de aceea este important ca cetățenii să aibă, încă de acum, acces la toate utilitățile.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus