News Mehedinti

LUCRÄ‚RILE LA STR. VASILE GIONEA AU FOST FINALIZATE

Data: 2-11-2022

După doar 10 luni de la demararea lucrărilor de reabilitare, din această seară redăm severinenilor sprefolosință una dintre cele mai importante artere de circulaÈ›ie din municipiu. Strada Vasile Gionea (cunoscută de cetățeni È™i ca Drumul HoÈ›ilor) va fi redeschisă circulaÈ›iei începând de mâine. Au fost executate lucrări de asfaltare pe o distanță de 1872 ml, bordurare, extindere reÈ›ea de canalizare, construire sisteme pluviale pentru preluarea apelor È™i extinderea pistei de bicicletă. Urmează să amenajăm spaÈ›iile verzi È™i să trasăm marcajele rutiere.

Ignorată timp de zeci de ani de zile, strada Vasile Gionea are o importanță incontestabilă, făcând legătura între cartierele Schela, DudaÈ™ul Schelei È™i Crihala È™i reprezentând cea mai importantă arteră a cartierului nou format, Veterani de Război, care se află în continuă dezvoltare. InvestiÈ›ia, care are o valoare de aproape 10 milioane de lei, include È™i reabilitarea străzii Gheorghe Anghel (tronsonul cuprins între Splaiul Mihai Viteazu È™i strada C.D. Ionescu) unde am turnat deja primul strat de asfalt, È™i este derulată cu sprijinul Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i.

InvestiÈ›ia în modernizarea Severinului înseamnă investiÈ›ie în viitor È™i voi continua să demarez proiecte care să ofere cele mai bune condiÈ›ii de trai cetățenilor din toate cartierele oraÈ™ului nostru.