News Mehedinti

Maria Rupa, din Drobeta Turnu Severin, locul II la secţiunea arte vizuale - grafică, categoria gimnaziu

Maria Rupa, din Drobeta Turnu Severin, locul II la secţiunea arte vizuale - grafică, categoria gimnaziu

Data: 4-11-2013

În anul şcolar 2012-2013, Agenţia Naţională Antidrog a derulat la nivel naţional, proiectul "Mesajul meu antidrog, ediţia a X-a", implementat la nivelul judeţului Mehedinţi de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mehedinţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi, se relatează pe GDS.ro.

La nivel naţional, eleva Maria Rupa, de la Şcoala Gimnazială nr. 4 ,,Petre Sergescu” Drobeta Turnu Severin, a obţinut locul al II-lea la secţiunea arte vizuale – grafică, categoria  gimnaziu. 

Relaţiile bune de cooperare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi, concretizate în numeroase acţiuni, desfăşurate în baza parteneriatelor existente la nivel local, urmare firească a deschiderii către societatea civilă, promovate continuu la nivelul Agenţiei Naţionale Antidrog, implicarea elevilor şi a cadrelor didactice din Mehedinţi, reafirmă succesul ediţiilor precedente.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus