News Mehedinti

O persoană din Severin a fost salvată din propria locuinţă

O persoană din Severin a fost salvată din propria locuinţă

Data: 28-10-2013

Sâmbătă, 26.10.2013, la ora12.15, Detaşamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, în municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Slt. Eugen Mareş, bl.U4, pentru deblocarea uşii unui apartament, în interiorul căruia se afla, blocată, o persoană în vârstă de 68 de ani.

Pompierii au acţionat cu accesoriile din dotare pentru pătrunderea în apartament pe geamul dormitorului şi deblocarea uşii de la intrare. Persoana a fost găsită, căzută, în holul locuinţei, însă conştientă. Paramedicii SMUD i-au acordat primul-ajutor medical de urgenţă şi au transportat persoana, cu probleme medicale, la UPU.   


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus