News Mehedinti

Pompierii mehedințeni dăruiesc

Data: 6-12-2021

Deși prin natura meseriei pompierii ajută persoanele aflate la nevoie, astăzi, aceștia au ales să le fie alături și oamenilor aflați în suferință. 

Călăuziți de harul Sărbătorilor de Iarnă, pompierii mehedințeni au desfășurat o acțiune de donare de sânge 

 Prin gestul lor, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Mehedinți, salvatorii  își doresc să aducă zâmbetul pe chipul acelor persoane pentru care bucuria Sărbătorilor de Iarnă este umbrită de neputință și suferință, oferindu-le speranță și tărie pentru a învinge în această luptă, din care trebuie să iasă mai puternici.

Facem apel la semenii noștri să se prezinte la Centrele de Transfuzie Sanguină pentru a ajuta în această perioadă, dăruind cel mai prețios dar "VIAȚA", ținând astfel aprinsă flacăra speranței, bunătății și generozității.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus