News Mehedinti

Societatea BENCOMP SRL (www.wpcromania.ro) – cel mai mare producător de profile WPC (lemn compozit) din Sud-Estul EUROPEI – caută firme din toată tara interesate de colaborare pentru MONTAJ.

Data: 26-1-2022

Firmele cu experiență anterioară în montarea de pardoseli pentru terase, garduri, lambriuri exterioare pentru placări clădiri etc au prioritate. Acest lucru nu este însă obligatoriu, întrucât asigurăm training in fabrica noastră atât pentru montaj cât È™i pentru înÈ›elegerea particularităților materialului WPC (lemnul compozit).

BENCOMP SRL este în căutare È™i de firme din toată È›ara interesate să devină REVÂNZATOR autorizat.

* Avantaje pentru firmele care devin Montator si Revânzător (se poate È™i ambele în acelaÈ™i timp!) pentru profilele WPC BENCOMP:

* Includerea în portofoliu a unui produs revoluÈ›ionar, ecologic È™i cu un potenÈ›ial de creÈ™tere remarcabil datorită eleganÈ›ei împrumutate de la lemn È™i a rezistenÈ›ei È™i durabilității în timp preluate de la plastic.

* Posibilitatea de creștere a cifrei de afaceri și implicit a profitului.

* Intrarea într-un parteneriat pe termen lung cu un producător din România, care va asigura know-how, suport, training È™i oportunitatea de dezvoltare continuă prin includerea de noi produse în portofoliul de producÈ›ie. 

Vă rugăm sa ne transmiteÈ›i o prezentare scurtă a societății Dvs., care să conÈ›ină domeniul de activitate È™i experienÈ›a anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariaÈ›i etc la adresa de e-mail vanzari@wpcromania.ro, bineînÈ›eles însoÈ›ite de datele de contact pentru a putea să luam legătura cu Dvs.

Data workshop: 19 februarie 2022

Locatie: la sediul fabricii noastre, in Buzau – Aleea Industriilor nr. 5

Despre lemnul compozit

Lemnul compozit – Wood Plastic Compozit (WPC) - este un material hibrid care combină calitățile lemnului cu uÈ™urinÈ›a de prelucrare a materialului plastic È™i reuÈ™eÈ™te să înlocuiască cu succes lemnul natural, fară a exista un compromis în ceea ce priveÈ™te rezistenÈ›a. Compus din fibre lemnoase, respectiv deÈ™eurile generate în urma proceselor de producÈ›ie ale lemnului, în amestec cu materiale plastice reciclate, WPC se dovedeÈ™te a fi revoluÈ›ionar È™i prin faptul că este un material prietenos cu mediul, realizat 100% din materiale regenerabile, rumeguÈ™ È™i plastic reciclat.

Relativ necunoscut pentru piaÈ›a din România, cu toate că în țările din Vestul Europei, dar È™i de pe alte continente, ajunsese la ”maturitate”, lemnul compozit a ”prins” È™i în România, datorită aspectului sau asemănător cu cel al lemnului È™i preÈ›ul extrem de scăzut. 

Lemnul compozit a fost inventat în Japonia - în 1976 – în compoziÈ›ia sa intrând făina de lemn (peste 50%) ÅŸi deÅŸeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaÅ£iilor ultraviolete, a mucegaiurilor ÅŸi insectelor. Datorită structurii ÅŸi compoziÅ£iei sale, WPC nu emite gaze toxice ÅŸi, spre deosebire de materialele fibrolemnoase care folosesc adezivi pe bază de formaldehidă, nu eliberează substanÅ£e periculoase în mediu). WPC nu produce poluare secundară, deÅŸeurile tehnologice putând fi reintroduse 100% în procesul de producÅ£ie.

Despre BENCOMP SRL

Fabrica BENCOMP – cel mai mare producător de profile WPC din Sud-Estul Europei È™i zona Balcanică – È™i-a început activitatea din dorinÈ›a Bene InternaÈ›ional SRL de a închide complet un circuit final de reciclare prin obÈ›inerea unor produse finite, care să adauge plus valoare pe mai multe niveluri:

* protectia mediului prin reciclarea deÈ™eurilor din lemn È™i a deÈ™eurilor de plastic HDPE (n.red. - polietilenă de mare densitate) care, astfel, nu mai ajung la groapa de gunoi. 

* protecÈ›ia mediului prin reducerea consumului energetic - È™tiut fiind că producÈ›ia din reciclat economiseÈ™te între 30 È™i 50% consumul energetic, ceea ce înseamnă că emisiile de CO2 scad 

* producÈ›ie durabilă în timp

BENCOMP face parte dintr-un grup de firme cu tradiÈ›ie în reciclarea È™i valorificarea deÈ™eurilor de mase plastice, sticlă, electronice È™i ambalaje, acÈ›ionarul majoritar Bene InternaÈ›ional SRL activând în acest domeniu de peste 20 de ani. 

Odată cu trecerea timpului, capacitatea de producÅ£ie a fabricii BENCOMP a crescut constant È™i, începând cu sezonul 2015, numărul de profile WPC realizate a ajuns la peste 40.

* 11 tipuri diferite de profile de pardoseală 

* 4 de lambriu exterior

* Peste 15 profile de gard – scânduri, traverse, stâlpi etc. 

* 3 tipuri de grinzi pentru pergolă

* Peste 20 de modele de accesorii pentru montajul acestor profile

Datorită calitatății ingredientelor folosite, dar ÅŸi tehnologiei de producÅ£ie, pot fi realizate profile de înaltă calitate, perfect similare celor produse în Europa de Vest.