News Mehedinti

Strivit de propriul TIR, după ce a uitat să tragă frâna de mână

Strivit de propriul TIR, după ce a uitat să tragă frâna de mână

Data: 21-10-2013

Moarte stupidă la Drobeta Turnu Severin! Un şofer a fost strivit de propiul TIR.

Bărbatul era în timpul serviciului şi mergea de la Buziaş la Craiova. El a oprit într-o parcare pentru a repara ceva la autotren. A uitat însă să tragă frâna de mână. Şoferul a fost prins sub roţile TIR-ului încărcat şi a fost strivit.

Victima are 55 de ani şi este dintr-un sat din judeţul Argeş. Nimeni nu-şi explică cum de a uitat să tragă frâna de mână, mai ales că era un şofer cu multă experinţă.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus