News Mehedinti

UPDATE / Femeia anagajată la RAAN, care a înghițit un pum de medicamente, avea probleme serioase în familie

UPDATE / Femeia anagajată la RAAN, care a înghițit un pum de medicamente, avea probleme serioase în familie

Data: 12-11-2013

Potrivit colegilor femeii, aceasta nu doar că a fost răpusă de problemele de la serviciu, ci acasă are parte de un adevărat calvar. Soțul ei a fost de curând operat pe cord deschis, iar starea lui de sănătate nu este deloc pe linia de plutire nici în momentul de față.

Atât femeia, cât și soțul acesteia, sunt angajați la Regia Autonomă pentru Activități Nucleare, la secția Electricieni. Se pare că nici fiul celor doi soți nu are o sănătate prea bună, problemele ținându-se lanț în familia celei care ieri, a încercat să își pună capăt zilelor, chiar în timpul serviciului.

Din fericire medicii de la Ambulanță au reușit să îi stabilizeze starea, însă femeia se află internată la Secția de Reanimare a Spitalului Clinic de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Femeia a înghițit un pumn de medicamente, răpusă fiind de toate problemele cu care se confruntă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus