News Mehedinti

ÎNCEPE FURNIZAREA AGENTULUI TERMIC

Data: 9-12-2022

Marius Screciu: ,,Datorită temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile, dar și a solicitărilor asociațiilor de proprietari, am decis amânarea furnizării agentului termic pentru astăzi când am pornit instalațiile de încălzire a orașului. Primele care vor beneficia de căldură sunt unitățile de învățământ, spitalele și unitățile sanitare, dar până mâine seară, severinenii vor avea căldură în calorifere.

Stocul de păcură este suficient, iar echipele de intervenție sunt pregătite, în regim permanent, pentru intervenții în cazul în care vor apărea probleme pe rețelele de distribuție.

Primăria a încercat și încearcă în continuare să sprijine asociațiile de proprietari, însă restanțele mari înregistrate de o parte dintre acestea înseamnă că respectivele nu vor primi căldură. Apelez, încă o dată, la înțelegerea cetățenilor și a conducerilor asociațiilor de proprietari de a face un efort și a își achita datoriile.,,


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus